פרוגסטרון למניעת הפלה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

07/10/2008 | 19:26 | מאת: חן

שלום,בשבוע שישי,לאחר דימום חזק נרשם לי במיון פרוגסטרון בזריקה במינון 250 מ"ג למשך 4 שבועות. בינתיים פסק הדימום אך רופא הנשים שלי העלה את המינון ל-500 מ"ג,ואת משך הטיפול ל7 שבועות. רציתי לשאול מה המינון המקובל?והאם יש סיכונים בנטילת פרוגסטרון בחודשים הראשונים להריון?

08/10/2008 | 21:13 | מאת: ד"ר אילון לחמן

לחן שלום. פרוגסטרון הינה תרופה מקובלת לשמירת הריון.כדאי לשאול רופאך מדוע החליט להעלות המינון.

10/10/2008 | 19:25 | מאת: ליאת

גם אני מי זה 3חודש מקבלת את זריקות למניעת הפלה פעם בשבוע ודיין נישארה אחת בע"ה לעבור אין מה לידאוג הכל בסדר

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה