לידה שניה בדרך (הראשון בקיסרי)בת 29

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

06/10/2008 | 09:06 | מאת: שרית

לפני עשר שנים ילדתי בניתוח קיסרי את בני הראשון עקב מצג עכוז. היום אני בהריון השני שלי לאחר 2 הפלות יזומות במהלך עשר השנים האלו. כאשר התחתנתי בשנית לפני שנה וחצי נכנסתי להריון וכיום אני בשבוע ה-25. לפי הממצאים נכון לעכשיו העובר במצב מאוזן זאת אומרת שהוא אוהב להיות על הצד מה שרומז (לפי מה שהרופא אמר ל

06/10/2008 | 09:08 | מאת: שרית

שרוב הסיכויים ששוב יהיה לי מצג עכוז. לא הפריע לי לנסות לידה רגילה עד לרגע שנכנסתי לגלוש באינטרנט ונכנסתי לעולם של הקרעים ברחם, על הסכנות בניסיון ללידה וגינלית לאחר ניתוח קייסרי וליבי מת מפחד ורוצה לקבוע תור לניתוח קיסרי עוד היום.

06/10/2008 | 09:10 | מאת: שרית

(אני בעזרת השם רוצה ארבעה ילדים זאת אומרת פרט ללידה הזו אני מקווה לעוד שתיים לפחות) במידה ויהיה לי קרע ברחם במהלך ההריון - אני כעשרים דקות נסיעה מבית חולים קרוב האם יש סכנה מסויימת לי או לעובר שלי? בבקשה תייעץ לי מה לעשות, הרופא המטפל שלי לא עוזר לי כל כך ואין לי עם מי לדבר, אנא ממך תן לי תשובה

06/10/2008 | 09:08 | מאת: שרית

שרוב הסיכויים ששוב יהיה לי מצג עכוז. לא הפריע לי לנסות לידה רגילה עד לרגע שנכנסתי לגלוש באינטרנט ונכנסתי לעולם של הקרעים ברחם, על הסכנות בניסיון ללידה וגינלית לאחר ניתוח קייסרי וליבי מת מפחד ורוצה לקבוע תור לניתוח קיסרי עוד היום. (אני בעזרת השם רוצה ארבעה ילדים זאת אומרת פרט ללידה הזו אני מקווה ל

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה