שבוע 25 נתפס הגב

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

02/10/2008 | 08:00 | מאת: מירי

שלום אני בשבוע 25+1 נתפס לי גב תחתון לפני כשבוע , היה שיפור אך פתאום שוב החמרה , יש לציין כי כאשר אני יושבת ואז קמה אני ממש לא מצליך לישר את הגב , עושה תרגלי מתיחה והליכה אך זה משפר את המצב בדיוק לשעה . יש לצייון כי בעבר סבלתי גם וקבלתי זריקות וולטרן . מה ניתן עוד לעשות ? , האם מותר לשים כרית חימום על הגב יש לציין כי יש לי פריצת דיסק בין 2 החוליות האחרונות . האם מותר לעשות זריקות ולטרן ???

03/10/2008 | 12:38 | מאת: ד"ר אריה שחר

ניתן מדי פעם לקבל וולטרן העודף משקל של ההריון לא עוזר לבעית גב תפני לאורטופד שלך ליעוץ נוסף בהצלחה

16/10/2008 | 13:14 | מאת: שני

אני בחודש הראשון להריון וסובלת מכאבי גב חזקים במיוחד, המקרינים לרגליים, ואיני יכולה כמעט ללכת בשל כך. האם מותר לקבל זריקות וולטרן במינון נמוך בהריון? או האם קיים תחליף מומלץ (מלבד מסאז'ים וכדומה שכלל לא עזרו לי) אשמח לקבל תשובה בהקדם!

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה