השתתפות סטג'ר

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

30/09/2008 | 10:31 | מאת: לי

שלום רב, האם נדרשת הסכמת מטופל להשתתפותו הפעילה! של סטג'ר בניתוח? אם נדרשת- האם בע"פ או בכתבואם אינה נדרשת- האם צריך המטופל להיות מיודע על כך תחילה והאם רשאי להתנגד לכך.

03/10/2008 | 11:43 | מאת: ד"ר אריה שחר

סטגר בבית חולים הינו חלק המצוות הרפואי ומשתתף בכל הפעילויות לפי הכשרתו , לגבי סטודנטים- את יכולה לסרב להשתתפותם

04/10/2008 | 09:29 | מאת: לי

,דר' ותודה עלתשובתך. האם סטג'ר וסטודנט - אותה הכוונה? כדי לסרב להשתתפותו- הרי שעלי להיות מיודעת על כך טרם הניתוח, אחרת- כיצד אוכל להביע דעתי?

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה