עישון חשיש

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

30/09/2008 | 02:01 | מאת: מודאגת מאוד

שלום רב! גילתי שאני בהריון רק בשבוע 6, וקודם שגיליתי עישנתי חשיש, עישנתי סגריות ושתיתי קולה דיאט. עברתי על כל הכללים, ואני יודעת שזה מאוד לא מומלץ בהריון. כמובן איך שגיליתי מיד הפסקתי עם כל ההרגלים הרעים האילו. השאלה היא האם בעקבות כל זה כידי לבצע הפסקת הריון? יש לציין שההריון הוא רצוי. אך אם

03/10/2008 | 11:33 | מאת: ד"ר אריה שחר

מומלץ לפנות למרכז למידע ורעלים

17/12/2009 | 00:34 | מאת: ויו

שעליה לפנות למרכז לרעלים, ממך ציפיתי לתשובה אינפורמטיבית

27/11/2008 | 00:40 | מאת: מי המלך

מקסימום ייצא לך תינוק סטלן

22/04/2009 | 14:02 | מאת: גם אני....

אני עישנתי כול ההריון סיגריות וגם חשיש לפעמים ושתיתי דיאט קולה ויצא לי ברוך השם תינוק בריא וחמוד:) שיהיה בהצלחה ולידה קלה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה