אומגה ופרוביוטיקה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

26/09/2008 | 15:03 | מאת: שלי

שלום רב, רציתי לדעת למה חשוב במהלך ההריון לאכול ולצרוך הרבה פרוביוטיקה ואומגה 3? תודה רבה.

27/09/2008 | 14:08 | מאת: מיכל

היי שלי, האומגה והפרוביוטיקה בכלל טובים לגוף- לכל אחד ואחת מאיתנו, ובהריון במיוחד זה חשוב, זה מאוד עוזר גם להתפתחות של התינוק.

28/09/2008 | 11:33 | מאת: תמר

חשוב מאוד לתת את הפרוביוטיקה ואת האומגה לתינוק גם אחרי הלידה. אלו מרכיבים למשל שנמצאים בחלב אם! ומאוד מאוד מאוד חשובים לתת לתינוק!

28/09/2008 | 13:44 | מאת: שולמית לל

הוא דיבר ספציפית על מוצר שנקרא אלספה 9 חודשים ואמר כי יש בו את המינון המומלץ של אומגה 3 וחומצה פולית. שני מרכיבים חשובים לגוף האשה בהריון וכן להתפתחות התינוק. בכלל , היום עם התזונה המודרנית חסרים לנו כמה רכיבים חשובים וביניהם אומגה 3

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה