מחיצה תוך רחמית

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

25/09/2008 | 13:28 | מאת: שילת

זהו הריון רביעי שלי. שלושה הריונות ראשונים תקינים, נולדו בת ושני בנים. אחרי כן הפלה טבעית בשבוע 9. משבוע 6 החלו דימומים. נעשתה לי גרידה בבית חולים. הרגע אני בשבוע 23 בסקירה המאוחרת נאמר לי דרך אגב, שיש לי מחיצה תוך רחמית. אני רוצה לדעת מהם הסיכונים, מה הבעייתיות וכ"ו. האם דרוש מעקב? זוהי הפעם הראשו

26/09/2008 | 11:02 | מאת: ד"ר אריה שחר

לא ברור עובי ואורך המחיצה העובדה שילדת 3 פעמים - כנראה ואינה מפריעה חשוב לדעת אם השליה מושרשת על המחיצה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה