סוג דם

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

23/09/2008 | 22:26 | מאת: שגית

שלום , סוג הדם שלי הוא O+ ושל בעלי A- האם סוג הדם שלנו יכול להשפיע על היילוד שיכול לקבל צהבת (ומלידה ללידה הצהבת יותר חמורה) יש לנו תינוקת שנולדה עם חשד לצהבת וב"ה לא היתה לה צהבת דרך אגב רופא ילדים אמר לי את זה האם יש לנו ממה לחשוש??? והאם זו צהבת רגילה שתינוקות שנולדים מקבלים? תודה

26/09/2008 | 10:53 | מאת: ד"ר אריה שחר

קרוב לודאי שאין בעיה אם קיים חשש לנוגדנים מסוג אחר יש מקום לבצע לך בדיקת דם ל - קומבס לא ישיר

02/10/2008 | 22:19 | מאת: רוית

שלום רציתי לדעת שתינוק נולד יודעים מה הסוג דם שלו? או איך יודעים מה הסוג דם?

02/10/2008 | 22:20 | מאת: רוית

שלום רציתי לדעת שתינוק נולד יודעים מה הסוג דם שלו? או איך יודעים מה הסוג דם?

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה