התכווצויות

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

23/09/2008 | 21:10 | מאת: רוית

אני בתחילת שבוע חמישי. כבר שבועיים עוד לפני שידעתי שאני בהריון, יש לי פעם ביום התכווצות בבטן התחתונה, התכווצות מלווה בכאב מציק ביותר שנמשך בין דקה ל - 5 דק'. האם זה מסוכן ? האם עלי ללכת בדחיפות לרופא או אפשר לחכות לתור שיש לי שבוע הבא? האם זה אופייני למצב? אודה לתשובה בהקדם

26/09/2008 | 10:47 | מאת: ד"ר אריה שחר

לא ניתן לשייך את התופעה להריון - זה התחיל משבוע 3 - כלומר שבוע לאחר תחילת ההריון ?? תבצעי US ובדיקת שתן ואם תקינים - לבצע בירור מקיף יותר במסגרת רופא המשפחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה