הורמון חלב

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

23/09/2008 | 10:45 | מאת: אילה

אני כבר שנה+ מנסה להרות ללא הצלחה.גילו לפני חודש שיש לי עודף בהורמון החלב.אני מטופלת ב-קבותרים.8 גלולות.אחת לשבוע.תוך כמה זמן יש סיכוי להרות?כמה זמן לוקח לגלולה להשפיע?אם אני נכנסת להריון תוך כדי הטיפול,האם יש סכנה לעובר?מה הטווח שהכדורים משפיעים לכדי סיכוי להרות?אשמח לתשובות לכל השאלות. תודה!

26/09/2008 | 11:18 | מאת: ד"ר אריה שחר

לא ברור איזו תרופה את מקבלת ??? לא ניתן לצפות תוך כמה זמן תהרי - גם עם הטיפול הטוב ביותר - כל אישה מגיבה באופן שונה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה