השפעת המשקל על ההריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

22/09/2008 | 23:19 | מאת: אנונימית

שלום, בעלי ואני מעוניינים להקים משפחה. ביצענו את הבדיקות הגנטיות (תודה לאל, הכל תקין...) והתחלתי לקחת חומצה פולית. תוך כדי קריאת מאמרים בנושא הריון, נוצר בי החשש כי עודף המשקל שלי (BMI=28.6) עלול לסכן/לסבך את הריון (יותר סיכוי לסיבוכים וכו'...). האם כדאי לחכות עם הכניסה להריון עד שארד במשקל? האם הח

26/09/2008 | 10:38 | מאת: ד"ר אריה שחר

קיימת גישה כזו - קודם להוריד במשקל ואח"כ להיכנס להריון - במטרה להוריד שיעור סיבוכים

26/09/2008 | 10:38 | מאת: ד"ר אריה שחר

קיימת גישה כזו - קודם להוריד במשקל ואח"כ להיכנס להריון - במטרה להוריד שיעור סיבוכים

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה