הריון שבוע 24

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

21/09/2008 | 21:02 | מאת: קרן

שלום! אני יודעת שזה נשמה מוזר אבל אני מפחדת מלידה מוקדמת יש לי התקבצויות בבטן שלא מלווה בכאב הבנתי שרחם מכין את עצמו ללידה יש לי תאומיים אני שקלתי 45 קילו לפני כניסה להריון היום אני שוקלת 60 אני מפחדת שלא היה להם מקום בבטן ואני אלד לפני הזמן הילד יכול לשרוד בשבוע 24?

26/09/2008 | 10:24 | מאת: ד"ר אריה שחר

להירגע - בבטן יש מקום לתאומים אם קיים חשש לצירים מוקדמים- להיבדק וגם לאורך הצוואר בשבוע 24 הישרדות ילודים נמוכה מאד ואלה ששורדים תחלואה גבוהה - לכן לעשות כל מאמץ להמשיך עם ההריון

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה