מין העובר שבוע 12+1

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

16/09/2008 | 14:41 | מאת: ש

אתמול עשינו שקיפות - השקיפות תקינה והעובר/ית עשו לנו מופע מדהים. התרגשנו מאוד. התבאסנו רק מדבר אחד (שולי אבל בכל זאת...). אנחנו נורא רוצים בת! עשינו כל מה שניתן כדי שזו תהיה בת... ברגע שהרופא התחיל את הבדיקה ראיתי שיש משהו בין הרגליים (כמו שתי בליטות וקו) אפילו שהעובר שכב על הצד זה בלט ממתחת לרגל טיפה... הרופא שעשיתי אצלו טוען שבשבוע 12+1 זה נראה אותו דבר אצל זכר ונקבה (אני כמובן מייד שאלתי אם זה בן...כי ככה זה נראה לי.) אני יודעת שיש צ'ופצי'ק גם אצל בנות בשלב הזה אבל 2 העיגולים שראיתי בצדדים גרמו לי לחשוב שזה אשכים. מה דעתכן

16/09/2008 | 15:44 | מאת: אדר

היי גם אנחנו עשינו הכל- הכל שזאת תהיה בת, ואני שבוע 33 עם בן. בשקיפות עורפית גם ראו צופציק, וגם אמרו שבנים ובנות נראות אותו דבר. גם אני בהתחלה התבאסתי, אבל עכשיו אני רוצה רק אותו ושמחה שיש בן. עם ההריון מבינים שמין העובר זה הדבר הכי שולי, ותוצאות בדיקות טובות הן ששוות זהב בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה