עובר שני ללא דופק

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

11/09/2008 | 08:58 | מאת: גליה

שבוע 7 +6 לאחר IVF עם 2 עוברים (נצפה בשניהם דופק שבוע שעבר) אתמול בבוקר דימום ובאולטראסאונד לא נצפה דופק באחד מהעוברים וכן נצפה שטף דם בשטח לא גדול. 1. מה הסיכון לעובר השני? 2. סוג דם שלי A-והרופא הורה לי לקחת זריקת אנטי די בגלל הדימום 3. נוטלת קלקסן-האם לא מוסיף לסיכון עקב שטף הדם?

המקרה שלך מסובך מדי עבור פורום , את צריכה יעוץ וטיפול מפורט מהרופא שלך , בכל מקרה באופן תאורטי תתכן הפלה של תאום אחד והשני ימשיך להתפתח

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה