צרבת

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

07/09/2008 | 15:50 | מאת: ב

שלום! רציתי לברר האם תופעת צרבת קשה שנמשכת כבר כמה ימים יכולה להעיד על הריון למרות שמועד הביוץ היה לפני פחות משבוע מאז תחילת הצרבת? חשוב לי לציין שמעולם לא סבלתי מצרבות לפני כן.

08/09/2008 | 08:49 | מאת: שרון

צרבת זו חומציות שעולה ממערכת העיכול, להימנע ממוצרי חלב ,מעגבניות וחמוצים. אכילת חסה ושקדים קלופים לא קלוים , יבטלו חומציות. כמו כן ,אפשר להרגיע צרבת באמצעות שתיית כוס-מיים בלגימות קטנטנות . בכל פעם ללגום לגימה קטנה ולנוח, וכך עד שמסיימים את כל המים,והצרבת תחלוף.

צרבת אינה מהווה סימן קלאסי להריון

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה