תחילת הריון- האם תקין?

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

05/09/2008 | 22:10 | מאת: מיקי

בבדיקת דם ביום 28 למחזור, ככל הנראה 16 יום לאחר ביוץ נמצאה בטא- 83. רופא הנשים סרב לתת לי הפניית לבדיקת בטא נוספת ובקש שפשוט אמתין שבוע ואגיע לבדיקת US. בנתיים, יש לי מיחושים בבטן התחתונה, לאורך היום נצפתה הפרשה לבנה-חומה בניגובים. אני מודאגת וחוששת להריון. לפי תאריך וסת אחרונה אני נמצאת בשבוע

06/09/2008 | 18:31 | מאת: מיקי

אני בשבוע 5+0. האם הבטא היתה נמוכה מדי מלכתחילה? האם ההפרשות מבשרות רעות?

08/09/2008 | 10:59 | מאת: ד"ר אילון לחמן

למיקי שלום. קשה לנחש מה יקרה בהמשך ההריון. אבל הרעיון לחזור על בדיקת הדם,דוקא נראה לי רעיון טוב.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה