צילום רחם

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

02/09/2008 | 22:20 | מאת: שרון

שלום אני בת 29 ומנסה כבר 9 חודשים להיכנס להריון אני לקחתי כבר 3 חודשים איקקלמין בפעם האחרונה לקחתי 4 כדורים ביום וזה לא השפיע עליי ולא היה ביוץ אז הרופא שלח אותי לצילום רחם ואני מאוד חוששת הוא נתן לי לחתום על איזה טופס שאומר שלפעמים יש סיבוכים ובנוסף לזה הוא נתן לי לקחת באותו יום אנטיביוטיקה וכדור נגד כאבים השאלה שלי היא האם הבדיקה באמת יכולה לגרום לסיבוכים ואיפה כדאי לבצע אותה אני בקופת חולים מכבי והאם כדאי בכלל לעשות את הבדיקה או שאפשר גם בלעדיה להתחיל בזריקות תודה

04/09/2008 | 11:05 | מאת: ד"ר אילון לחמן

לשרון שלום. רופאך בהחלט צודק בהוראותיו.לא ניתן להמשיך בטיפולים מבלי לשלול חסימה מכנית בחצוצרות או ברחם.לכל פעולה רפואית יכולים להיות סיבוכים כולל גם לטיפולי פריון.אין ברירה צריך לבצע.אגב ראית למשל טופס הסכמה לחציית כביש.את בעצמך יודעת כמה סכנות ובאחוז גבוה פי כמה וכל זאת גם את חוצה כביש. בהצלחה.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה