ביוץ - דחוף

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

01/09/2008 | 22:57 | מאת: באטרקאפ

שלום אני מנסה לאתר את יום הביוץ שלי כדי להיכנס להריון ולכן ביום השמיני לאחר המחזור השתמשתי בבדיקות ביתיות לאיתור ביוץ. בימים ה- 17-18 התוצאה היתה חיובית - יומיים בלבד. האם זה תקין?\בעלי ואני קיימנו יחסים באותם יומיים - האם יכול להיות הריון ביומיים האלה - האם הגישה שלנו נכונה, היינו לקיים יחסים סב

04/09/2008 | 09:37 | מאת: ד"ר אילון לחמן

באטרקאפ שלום. יש לזכור אגב שהביצית חיה כ72 שעות בהמתנה לזרע. הזרע עצמו, עפ פרסומים אחרונים,חי עד כשבוע בגוף האשה בהמתנה לביצית.כך שאין ממש צורך בדיוק שויצרי בקיום היחסים.אגב מה דחוף בשאלתך?.

04/09/2008 | 16:56 | מאת: באטרקאפ

דר' לחמן שלום, תודה על תשובתך. הדחיפות הנה מאחר ואני לא מצליחה להיכנסלהריון והביוץ שלי עתיד להיות בימים הקרובים - והמידע היה חשוב לשם כך.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה