נקודות אדומות ברגליים והתכווצות של המפשעה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

31/08/2008 | 21:41 | מאת: מ.מ

שלום אני בשבוע 35+3 , גיליתי כי בשתי הרגליים יש לי נקוגות אדומות מתחת לעור שנראות כמו שיזוף וכשלוחצים הרגל משנה צבעה באופן בולט, כמו כן מהיום, אחת לשעתיים בערך נתפסת לי המפשעה הימנית עד כדי כך שאני לא יכולה לעמוד למשך דקה . האם זה נורמלי?

01/09/2008 | 11:24 | מאת: ד"ר אילון לחמן

למ.מ שלום. לא, התופעות שאת מתארת אינן תקינות,ממליץ שתגשי להיבדק בדחיפות זאת על מנת לשלול בעיה כלשי בזרימת הדם.אפשרות נוספת היא בעיה נוירולוגית עם לחץ על עצבי המפשעה.בכל מקרה כאמור גשי להיבדק.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה