שתיית מי שפיר- סיכון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

30/08/2008 | 14:58 | מאת: אלי

מה המקרים בהם שתיית מי השפיר מהווים סיכון? נולד לי אחיין אמש ובזמן הלידה הוא שתה מי שפיר לאחר שטופל באנטיביוטיקה במשך יום המצב היום הדרדר הוא פרכס בבוקר והועבר לטיפול נמרץ שם הוא מונשם ומורדם האם יש סיכון ממשי לחיי העובר? והאם זה נדיר מקרה כזה?

לשתיית מי השפיר יש הרבה הסתמנויות, חשוב גם אם מי השפיר היו נקיים או מקוניאלים - מלוכלכים בצואת העובר כי אז הסיכון רב יותר, קשה להתיחס לתחזית של אחניינך , פרטים ניתן לקבל מרופא הפגיה שמטפל בו

31/08/2008 | 17:33 | מאת: פאני

לצערי הרב ילד שלי גם שתה מי שפיר מלוכלכים הוא יצא מזה והכל בסדר הם מרדימים אותם כדי שלא יציקו להם כל הטיפולים שהם עושים שלא יסבול שיהיה לכם בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה