דימום בשבוע 14

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

30/08/2008 | 12:25 | מאת: ליאת

שלום לדר'! אני נמצאת בשבוע 14 +5 של הריון. זה הוא הריון מס' 3,כאשר הריון ראשון הסתיים בהפלה טבעית בשבוע 6 והריון שני הסתיים בהצלחה ויש לי ילד בן 4 כמעט. לפני יומיים הופיע דימום קל ( הפרשה חד פעמית של דם) שבעקבותה הגעתי לביה"ח, שם נבדקתי ונמצא שצוואר הרחם סגור ,נצפו תנועות העובר עם דופק.השליה כרגע

30/08/2008 | 12:34 | מאת: ליאת

סליחה,ההודעה נקטעה. אז השליה הינה נמוכה כעת.נאמר לי לנוח שבוע השאלה שלי מה יכולה להיות סיבה לדימום והאם יש קשר למיקום השיליה? האם במצב כזה יש סיכוי להפלה? בשבוע הבא ביום ה' (שבוע מהופעת הדימום) יש לי תור לסקירת מע' מוקדמת,האם כדאי לבצע אותה או יש סיכון בכך כי בזמן הבדיקה לוחצים על הבטן ? תודה.

דימום בהריון יכול להגרם מהרבה סיבות , חלקן חסרות חשיבות וחלקן מסוכנות יותר, אין לדעת לרוב את הסיבה וגם אין שום טיפול שיכול לשנות את התחזית , בכל אופן מומלצת מנוחה ושתיה מרובה ואין לחשוש מביצוע הסקירה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה