שאלה דחופה בבקשה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

26/08/2008 | 18:19 | מאת: ש

הייתי עכשיו אצל הרופא שלי למעקב הריון - אני שבוע 9+1 העובר מתאים לגודל בדיוק והכל תקין. יש לי רחם אחורי וכדי לראות יותר טוב הרופא לחץ עם המתמר שהחדיר לי טיפה כדי להרים את הרחם כך שיוכל לראות יותר טוב - הרגשתי את הכאב בזמן הבדיקה. האם זה לא מסוכן לעובר? קצת נלחצתי מהפעולה הזו.

אין שום סיכון העובר מוגן היטב

27/08/2008 | 20:05 | מאת: ש

הכוונה שלי שהוא לחץ עם המתמר כשהיה בפנים על צוואר הרחם לטענתו כדי לדחוץ את הרחם קדימה כדי שיוכל לראות טוב יותר בגלל הרחם האחורי וזה כאב לי. זה לא יכול לפגוע בעובר חס וחלילה??

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה