מחזור לאחר לידה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

24/08/2008 | 22:25 | מאת: א

אם לאחר 3 שבועות כאשר כבר כמעט נגמר הדימום מהלידה יש כאבים בבטן התחתונה כמו כאבי מחזור ומתחיל דימוםמחדש - האם זה מחזור או ללכת להבדק אצל רופא נשים?

סביר להניח כי מדובר במחזור, אם ימשך מעבר למקובל יש לפנות לרופא

06/09/2008 | 10:25 | מאת: קח

שלום רב, ילדתי לפני 10 שבועות וחצי וחזרתי לקחת גלולות לפני כ- 25 ימים. קיבלתי וסת 4 ימים לאחר גמר חבילת הגלולות. הוסת הופיעה עם כמות דמם שמעולם לא היתה לי: זרימה מוגברת מאוד מאוד. אציין כי אין לי כאבים או חולשה, אך כמות הדם האדירה מטרידה אותי. האם נורמלי? תודה מראש.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה