שיליית פתח

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

24/08/2008 | 16:50 | מאת: ברכה

שמי ברכה ואני נמצאת בשבוע ה-20 להריוני בבדיקה היום אצל הרופא נאמר לי שיש לי שיליית פתח מרכזית.הרופא אמר לי שאין לי מה לדאוג רק במקרה של דימום לפנות ישר למיון ושההריון יסתיים בניתוח קיסרי אך אני בכל זאת מודאגת.האם מקרים אלו שכיחים? האם אין מקום לדאגה?לא שמעתי על מקרים מסוג זה.אודה לתשובה במהרה-תוד

בשבוע 20 אין לקבוע בצורה סופית את מיקום השליה שהרי הרחם גדל ועשוי למשוך את השליה, במקרה של שליית פתח - הלידה בניתוח קיסרי, מצב זה לא נדיר ונתקלים בו מדי פעם, לפעמים יש להכנס לשמירת הריון כשמופיע דימום חריג

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה