שיליית פתח חלקית

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

22/08/2008 | 01:57 | מאת: מורן

אני בשבוע 15 +4 של ההריון. בתחילת ההריון דימומים (דם אדום ודימום בינוני). כשישה שבועות שאין לי דימום. בסקירת מערכות מוקדמת אמר לי הרופא שיש לי שיליית פתח חלקית ושאם לא תעלה למעלה אצטרך ללדת בניתוח קיסרי. 1. עד איזה שבוע יש סיכוי שהשילייה תעלה? 2. ומאיזה שבוע קובעים שהיא לא עולה יותר וצריך ניתוח? 3. האם אפשר לטוס במצב כזה (טיסה של כ-5 שעות) או שמא זה עשוי לעורר את הדימומים? תודה

22/08/2008 | 20:08 | מאת: ד"ר אריה שחר

השליה נוטה לעלות כל משך ההריון - רק מעטים נשארים כפתח לגבי טיסה - אם את נחשבת כהריון בסיכון - לא יסכימו לתת לך ביטוח רפואי לחול

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה