ראשית כל בהצלחה בפורום

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

30/03/2007 | 13:58 | מאת: סיגל

יש לי שאלה,אני בשבוע 12 ומשבוע 8 עד 10 היו לי דימומים,שלאחר בדיקת אולטרא סאונד הכל היה תקין ב"ה עים העובר,הייתי בבדיקה אצל רופא נשים והוא ציין שצואר הרחם החיצוני פתוח קצת והפנימי סגור,רציתי לשאול מה זה אומר לגבי המשך ההריון כמו כן היום ואתמול היו לי שילשולים,יכול להיות שאכלתי משהו לא טרי,עד כמה זה משפיע על העובר בברכת חג שמח סיגל

שלום סיגל 1. דימומים בחצי ראשון של הריון מציגים מצב של הפלה מאימת אם הדימומים חלפו והעובר מתפתח היטב זה סימן טוב להמשך התקין של ההריון 2. יש לבדוק אורך צואר הרחם באולטראסאונד אם מעל 30 ממ אזי אין משמעות לכל השאר 3.בעת שלשולים יש לדאוג לשתות הרבה ולהמנע מהתיבשות עד חלוף המחלה אם לא עובר בתוך יומים לפנות לרופא המשך הריון מוצלח

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה