ניסיון להיכנס להיריון שני

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

19/08/2008 | 00:39 | מאת: מאי

שלום רב, אני אמא לתינוקת בת שנה וחצי. להיריון הראשון נכנסתי מהר ובלי שום בעיות, באופן טבעי. מזה חצי שנה אני מנסה להיכנס להיריון שני ולא הולך. ניסיתי אפילו את בדיקת הביוץ של סנסו-טסט, שאף פעם לא הראתה תוצאה מובהקת, אך עובדה שהיה ביוץ וקיבלתי מחזור...יחסי מין קורים בערך יום כן יום לא, האם זה לא מספיק

20/08/2008 | 16:36 | מאת: ד"ר אריה שחר

את מקיימת יחסים בתדירות טובה סטטיסטית - ב 6 חודשים רק 60% מהנשים הפוריות - הרות מומלץ להמשיך לנסות אולם אם תוך שנה - את לא מצליחה - מומלץ לפנות לעזרה בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה