יחסי מין ואוטרגוסטאן...

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

18/08/2008 | 15:17 | מאת: ר

שלום רב, אני בשבוע 8 מתחילת ההריון נוטלת אוטרגוסטן ולכן הרופא אסר על יחסי מין עד להפסקת הטיפול. שבוע שעבר עקב דימום קל הרופא העלה לי את המינון ל 3 נרות ביום ועלי לקחת אותם עד יום שבת הקרוב ואז להפסיק לחלוטין את הנרות. האם ברגע שאפסיק את הנרות מותר לחזור לקיים יחסי מין רגילים ומלאים (כולל אורגזמה וחדירה) או שזה מסוכן? הבנתי אם אני לא טועה שהאיסור לקיים יחסי מין נובע בגלל שפשוט אסור עם הנרות...

20/08/2008 | 16:04 | מאת: ד"ר אריה שחר

אני לא ממליץ על יחסי מין כשיש בעיה בדימום - לתת למקום להגליד - מומלץ להמתין שבועיים

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה