דימום בניגוב

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

15/08/2008 | 10:41 | מאת: ש

ממה יכול לנבוע דימום קל בניגוב שקרה לי בשבוע 7+2 ו 7+3. הרופא ראה דופק ועובר שמתאים לשבוע. יש לי התכווצויות וכאבי מחזור מתחילת ההריון ונאמר לי שאני מרגישה אותם יותר כי יש לי רחם שנוטה אחורה... מתחילת ההריון אני נוטלת אוטרגוסטן 100 מ"ג פעמיים ביום והרופא אמר לי להעלותת את זה ל 3 פעמים ביום לעוד שבוע ואז להפסיק לגמרי ליטול אותם כי אני אהיה כבר בשבוע 8+3. ובינתיים לנוח. ממה נובע הדימום הזה שהיה לי רק בניגוב?

16/08/2008 | 13:02 | מאת: ד"ר אסנת ולפיש

דימום בתחילת ההריון יכול לנבוע ממספר סיבות כמו דימום השרשה או היפרדות מינימאלית של השק אך בעצם אף אחד לא ממש מבין למה. בכל מקרה בנוכחות דופק הסיכוי להפלה נמוך מאד. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה