המשך..

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

15/08/2008 | 09:57 | מאת: הילי

נשארה שארית קטנה מהשק. האם ישפיע על התוצאה או שעבר די זמן? 2.בעת קיום יחסים חשה כאב רב בחדירה.לא נמצא ממצא רפואי חריג והומלץ על הפסקה של שבועייםאך המצב לא השתנה האם התופעה מוכרת?

16/08/2008 | 12:57 | מאת: ד"ר אסנת ולפיש

הי הילי עדיין העובדה שההריון החל כתאומים יכול להשפיע על תוצאות החלבון העוברי אך אין מה לעשות למעט דיקור מי שפיר אם את בוחרת. הכאב ביחסי מין יכול לנבוע מזיהום פטרייתי או חיידקי בנרתיק או מגודש כלי דם או ורידים. התופעה מוכרת אך ההריון כשלעצמו לרוב לא עושה זאת. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה