תנועות עובר?

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

10/06/2007 | 12:47 | מאת: אורי

שבוע 22 עד עכשיו אני מרגישה רק דמוי פרפרים וגם לא כל יום אלא אחת לכמה ימים.אתמול בלילה הרגשתי כמו דקירות קטנות האמצע הבטן בצד ימין. האם זהו העובר?מתי אתחיל להרגיש תנועות ברורות וסדירות?{הריון ראשון}.

בהנחה שעשית סקירה בשבוע 20-22 והעובר נראה תקין עם תנועות טובות הרי שאת אמורה להתחיל להרגיש את תנועות העובר בשבוע הקרוב. בזה מתחיל כפרפרים והולך ומתגבר עם גדילת העובר. במדה ולא תתחילי להרגיש השבוע תגשי להבדק הריון ראשון מתחיל יותר מאוחר. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה