דימום ורדרד

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

10/08/2008 | 08:02 | מאת: מיכל

שבוע 17 עד כה לא קימנו יחסי מין מתחילת ההריון כי לא הרגשתי טוב ( בחילות הקאות וכו) את מול קיימנו והיום אני רואה טיפונת דם ורדרד ממש בכמות של הפרשה , עם הפרשה רגילה לבנה , אין כאבים הכול רגיל . זה בגלל קיום היחסים לאחר תקופה ארוכה ???

10/08/2008 | 20:04 | מאת: ד"ר אסנת ולפיש

הי כל דימום בהריון מצריך בדיקה אם זה לאחר קיום יחסים קרוב לוודאי שזה דווקא מצוואר הרחם ולא מההריון. בכל מקרה בלי לחץ - להבדק. בהצלחה

11/08/2008 | 08:52 | מאת: מיכל

תודה לאל מדובר בשיפשוף בנרתיק לא בדימום שמקורו מצוואר הרחם או מההריון . תודה לך .

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה