לספור תנועות עובר

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

05/06/2007 | 15:14 | מאת: אור

שבוע 21. רציתי לדעת באיזה שבוע מתחילים לספור תנועות עובר באופן מסודר ואיך עושים זאת?

05/06/2007 | 21:26 | מאת: ד"ר אסנת ולפיש

הי אור בד"כ משבוע 24 לרוב אם את חשה ללא מעקב מסודר בתנועות לאורך היום אין צורך במעקב מדוקדק אם נדרש מעקב מדוקדק: 3 פעמים ביום לאחר ארוחה בחדר שקט שכיבה על הצד ידיים על בטן תחתונה למשך 40 דקות. צריך להרגיש 3-4 תנועות לפחות. מספר התנועות פחות חשוב אלא עצם הרגשתם. אם למרות שביצעת זאת לא הרגשת תנועות, צריך לגשת לבצע מוניטור. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה