פקק רירי

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

04/06/2007 | 10:23 | מאת: מאי1

ד"ר שלום. אני בשבוע 37+4 ולפני יומיים היתה לי הפרשה צמיגית לבנה שקופה, שלפי מה שהבנתי, כנראה השתחרר הפקק הרירי. מאותו יום יש לי התכווצויות בבטן לאורך כל היום. נבדקתי במוניטור וראו צירים (קלים) בהפרש של 10 דק' בין ציר לציר. אני מרגישה כאבים בגב ובכלל תחושה כללית יותר כבדה ולא נוחה. האם זה אומר שהלידה ממש קרובה או שאני יכולה להמשיך כך עד שבוע 40? תודה רבה מאי

04/06/2007 | 20:35 | מאת: ד"ר אסנת ולפיש

הי מאי להיות בהריון מתקדם בחודשי הקיץ זה לא קל ואולם, אף אחד מהסימנים שתארת לא מחייב לידה "ממש קרובה" ו... כן זה יכול עוד להתעכב. רק שימי לב לתנועות עובר, כרגיל. לידה קלה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה