דיקור חבל הטבור

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

01/06/2008 | 10:43 | מאת: ליאור

שלום אני יודעת מה זה דיקור חבל הטבור לבדיקה לגבי דם העובר אך הייתי מבקשת לדעת נתונים לגבי רמת הסיכון בשבוע 38 כל זאת בהמשך להודעתי הקודמת שם פירטתי את היסטורית ההריונות שלי תודה

02/06/2008 | 20:34 | מאת: ד"ר אילון לחמן

לליאור שלום. אם את בשבוע 38,לא ברורה לי סיבת הבדיקה. כידוע הבדיקה כרוכה בסיכון מסוים.אם חושדים במשהו,למה לא מילדים קודם ובודקים אחר כך?.

03/06/2008 | 13:21 | מאת: ליאור

הריון ראשון שבוע 24 TOF הריון שני שבוע 25 הידרופס אנמיה קשה לעובר הריון שלישי הפלה שבוע 8 הריון נוכחי תקין לחלוטין שבוע 37.6 לאור ההיסטוריה המפוארת הרופאים ממליצים על: 1. ניתוח קיסרי 2. דיקור חבל טבור ואם הכל בסדר אז לידה רגילה או מיד לחדר ניתוח. אני רוצה לידה רגילה. עד כה לא נמצא המקור לבעיה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה