קרע ברחם בלידה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

02/06/2007 | 21:43 | מאת: כרמית

לדר' שלום שמי כרמית בת 31 עברתי שתי לידות מוקדמות בשבוע 22-23 צירים ופתיחה. בהריון השלישי ילדתי בשבוע 24 ילד בריא בניתוח קסרי בשם קלאסיק בהריון הרביעי ילדתי בשבוע 31 בזכות שמירת ההריון בבית חולים בלידה נקרע הרחם כ 3 סמ' לפני 4 שנים . שאלתי היא האם כניסה להריון יכול לסכן בריאותית אותי ואת העובר למרות השגחה בבית חולים ? מתי מקבלים את הווסת אחרי הפסקה של דפו רווארה?

03/06/2007 | 13:20 | מאת: ד"ר אריה שחר

כרמית שלום לא ברור איפו הקרע של הרחם האםהיה צורך בניתוח פתיחת בטן או קרע בצוואר הרחם שנתפר בשני המקרים את יכולה להרות - הלידה תהיה בניתוח קיסרי עקב הניתוח הקודם לגבי דפופרוורה - הוסת בד"כ אחרי 3 חודשים אולם לעיתים האל וסת יכול להימשך לתקופה הרבה יותר ארוכה מאחל לך הריון תקין

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה