הפרשות חומות

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

02/06/2007 | 18:42 | מאת: מודאגת

שלום, אני בת 23 ולוקחת גלולות באופן סדיר, המחזור מגיע ב4 לחודש לאחר סיום חפיסה, במהלך חודש מאי פספסתי גלולה בתאריך 19/5, וקיימתי יחסים רק סתאריף 21/5, הופיע לי דימום ב22/5, דימום מלווה בכאבים של מחזור אך יותר אדום מהרגיל. לאחר הדימום ועד היום יש לי הפרשות חומות. אתמול עשיתי בדיקת הריון והתוצאה הייתה שלילית. מעוניינת לדעת מהי הסבירות להריון? ואם לא מה זה יכול להיות??? אשמח לקבל עזרה...

03/06/2007 | 13:05 | מאת: ד"ר אריה שחר

אי נטילת גלולה בודדת - בד"כ הסיכון להריון נמוך ביחוד אם נשכח לאחר הגלולה ה 14, אולם ברחם- זו נפילה הורמונלית שלא תומכת ברירית ואז מופיע דימום שמקדים את זמנו ואופיו לא סדיר לא בכמות ולא במשך. מומלץ להתחיל חפיסה חדשה בזמן הרגיל כל שיבוש נוסף - לבצע שוב בדיקת הריון

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה