הריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

11/04/2007 | 12:15 | מאת: אמא

באולטרא סאונד האחרון שעשיתי התגלו 3 שקי הריון. האם זה אומר שיש לי תאומים?

11/04/2007 | 14:33 | מאת: דר' ולפיש אסנת

שלום לאמא חשוב לנצל את הפורום לאנשים שבאמת זקוקים לאינפורמציה מקצועית אם באופן אמיתי תוצאות האולטרסאונד אינם ברורים לך, אשמח לעזור.

11/04/2007 | 17:48 | מאת: ד"ר אסנת וולפיש

לאמא שלום המצאות 3 שקי הריון באולטרסאונד יכולה להצביע על הריון שלישיה. יש לחזור על בדיקת האולטרסאונד בתוך שבועים בכדי לראות האם התפתח עובר בכל שק הריון ואז ניתן יהיה לקבוע בודאות כמה עוברים ברחם. בהצלחה בהמשך

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה