בעיה במהלך לידה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

31/05/2007 | 22:50 | מאת: שלי

היי קוראים לי שלי והגעתי ללדת בביתחולים הלל יפה לפני כחודשיים נשלחתי לבית חולים בעקבות האטות בדופק העובר שבוע 41 פתיחה סנטימטר בקושי התקבלתי להשגחה יום אחרי זה דר שחר המליץ לי להכנס לזרוז מפני שלא כדאי לסכן את העובר נכנסתי לחדר לידה קבלתי זרוז אבל הוא התארך ל10 שעות מכיוון שהפתיחה לא התקדמה יש לציין שבדו זאת כל שעה עגולה לקראת סוף הלידה הראש יצא אבל הכתף נתקעה קראו לרופא ילדים שעזר לה להחלץ בשלום עברתי לידה בלי אפידורל עם ילדה במשקל של יותר מ4 קילו השאלה שלי היא האם זה משהו שהיה אפשר למנוע? מדוע הכתף נתקע? והאם זה קשור לוואקום? יכול להיות שהיה צריך ניתוח או לידת ואקום? ומדוע ב3 הלידות אין לי התקדמות בפתיחות ויש צורך בהתערבות זירוז? רציתי גם לומר שזו הלידה הראשונה שלי אצלכם דר דוד מקסים ואנושי וגם דר שחר החמוד שניסה להרגיע אותי והקשיב לי עם כל הקושי של הלידה היחס והמקצועיות גם בחדר לידה וגם במחלקה מעולה! תמשיכו כך!

02/06/2007 | 12:14 | מאת: ד"ר אריה שחר

שלי שלום לתשובה על שאלותיך על מהלך הלידה נישמח לדון אתך - נוצא את התיק מהארכיון ניתן לתאם זאת עם סילבי המזכירה 04-6304248

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה