מיקרופירין בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

31/05/2007 | 21:05 | מאת: לאה

הריון ראשון אחרי IVF גיל 41 שבוע 15. לוקחת מתחילת ההריון מיקרופירין 75 "ליתר בטחון" (2 הפלות קודמות) ברור קרישה תקין. הרופא אומר לי שאני יכולה להפסיק לקחת את המיקרופירין אם אני רוצה כי בין כה וכה לקחתי אותו רק ליתר בטחון. רציתי לשמוע את דעתכם, האם כדאי להמשיך ליתר בטחון ועד מתי, או להפסיק? תודה

02/06/2007 | 12:06 | מאת: ד"ר אריה שחר

לאה שלום אם אין אינדיקציה למיקרופיין - למה לחת? אולם לפי שיקול דעתו של הרופא המטפל בקשר להמשך הטיפול בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה