האם הריון? דחוף...

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

31/05/2007 | 14:11 | מאת: יעל

שלום, בת 27. לוקחת גלולות.נשואה. החודש שכחתי לקחת 4 גלולות. קיימתי יחסי מין. אתמול התחיל לי דימום, כמו מחזור( בעוצמה נמוכה יותר), באמצע חפיסת הגלולות. האם יכול להיות הריון? האם להפסיק את הגלולות? נא תשובתכם בהקדם. תודה.

01/06/2007 | 19:14 | מאת: ד"ר אריה שחר

יעל שלום לא בור משאלתך אחרי כמה גלולות שלקחת - שכחת אם לפני הגלולה ה 14 קיים חשש להריון אחרי הגלולה ה 14 - רק היקדמת את המחזור ולקחת חפישה חדשה לאחר 7 יום עקב החשש - מומלץ לבצע בדיקת הריון בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה