CPC וטריזומיה 18

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

30/05/2007 | 14:40 | מאת: הלה

אם הסיכוי לסיבוכים כתוצאה מבדיקת מי שפיר הם פחות מ-1% (0.5% לפי מה שאני יודעת). כלומר, אם אני מבינה נכון, אז גם אם הכל בסדר בסקירות (מוקדמת ומאוחרת) בחלבון עוברי, בבדיקות דם, בשקיפות עורפית, עדיין הסיכוי להפלה ממי שפיר דומה מאוד לסיכוי לטריזומיה 18 כאשר CPC הוא ממצא יחיד???

01/06/2007 | 07:43 | מאת: ד"ר אריה שחר

הלה שלום הסיכון להפלה ממי שפיר עולה על הסיכון לטריזומיה 18 כאשר CPC החנו הממצא היחיד וזאת גם טרם כל הבדיקות האחרות שציינת. אם גם כל הבדיקות האחרות תקינות הסיכון לטריזומיה יורד עוד יותר בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה