שאלה הורמונלית

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

30/05/2007 | 14:19 | מאת: ענבל

שלום ד"ר, כתוצאה מעכוב של כמה שבועות במחזור המליץ לי רופא הנשים שלי ליטול כדור הנקרא דופסטין המכיל פרוגסטרון כ-10 ימים ולאחר סיומו יגיע המחזור.סיימתי את הכדורים בשבת וביומיים האחרונים היה לי דימום דליל ממה שאני רגילה.האם זה תקין? האם שגיתי שהתחלתי כבר את חפיסת הגלולות ביום הראשון לדימום למרות שהיה דליל? בתודה,ענבל

01/06/2007 | 07:39 | מאת: ד"ר אריה שחר

ענבל שלום הדופסטון שנטלת הינו פרוגסטרון שפיטח רירית עם השפעה אסטרוגנית קודמת. כמות הדימום הדליל היה בעקבות השפעה אסטרוגנית קודמת דלילה. המצב תקין ואיפשר לך תיזמון נכון של תחילת גלולות, כמו שביצעת. בהצלחה

19/10/2007 | 21:59 | מאת: אלה

שלום ד"ר, אני בת 37. לפני כחמישה חודשים הפסקתי להניק את בני (הוא היה בן שנה ו-7 חודשים). מיד אחרי כמה ימים קיבלתי מחזור ושוב אחרי כחודש. לאחר מכן המחזור הפסיק להגיע. הרופא נתן לי לקחת דופסטין ולעשות בדיקות הורמנליות. ה FSH בבדיקה יצא 55. הוא המליץ לעשות את הבדיקה שוב. לקחתי את הכדורים ועכשיו 10 ימים לאחר מכן עדיין לא קיבלתי מחזור. האם זה יכול להיות? מה זה אומר? אשמח לתשובתכם בהקדם.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה