לקראת לידה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

10/04/2007 | 22:25 | מאת: טובה

אני לקראת לידה ובעלי, שיהיה בריא, רוצה להכנס איתי. אבל הוא תמיד נבהל כשהוא נכנס לבתי חולים. מה כדאי לתת לו: דקסמול קולד או אקמול פורטה?

11/04/2007 | 00:11 | מאת: ד"ר אסנת ולפיש

הי טובה בהנחה ששאלתך רצינית אענה במלוא הרצינות. העובדה שחלק מהאנשים נבהלים בבתי חולים אינה נדירה. הריחות, מראה הדם והחולים ההתרגשות והאוירה משפיעים מאד על אנשים שונים. לרוב טיפול באקמול או דקסמול אינם מסייעים. היכרות של חדרי הלידה עוד קודם למשל בסיור, ושל תהליך הלידה למשל בעזרת קורס הכנה ללידה יכולים להפחית חרדה ולעזור בהתמודדות במהלך הלידה עצמה. שיהיה בהצלחה.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה