טיפול בתינוק בהמשך לגילוי זהום אצל האם

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

10/04/2007 | 20:51 | מאת: פיני

בתי מאושפזת מזה יומיים ילדה לפני 20 ימים .בבדיקת תרבית וגינלית ותרבית דם התגלה חידק סטרפ A . מטופלת באנטיבוטיקה שאלתי: 1. האם יכולה להניק את התינוק 2. האם התינוק יכול להמצא במחיצתה אודה לתשובתכם הדחופה. פיני רן = האבא

11/04/2007 | 00:04 | מאת: ד"ר אסנת ולפיש

הי פיני מזל טוב. באופן כללי אוכל לענות לך שטיפול אנטיביוטי לא בהכרח מונע הנקה אך הדבר תלוי בסוג האנטיביוטיקה אותו בתך מקבלת. מאחר ופרטי המקרה אינם ידועים לי אני מאד ממליצה לפנות לרופאי הילדים המטפלים בתינוק, לרוב הם נותנים הדרכה ברורה מאד באשר להנקה ושהיה במחיצת התינוק. החלמה מהירה.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה