מחזור

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

27/05/2007 | 17:41 | מאת: sam

עשיתי הזרעה ביום 10.5 , אחרי מעקב זקיקים (קבלתי כמובן אקקולמין וזריקה). שאלתי היא איך יכול להיות, אם נקבע שהביוץ היה ביום ההזרעה, שקבלתי מחזור ב 22.5 ... כלומר 12 יום אחרי ביוץ ולא 14 ?? האם יכול להיות שההזרעה לא היתה בזמן הנכון? ראוי לציין שעשיתי מעקב זקיקים במקביל לשימוש לערכה ביתית לבדיקת ביוץ שאכן אישרה את יום הביוץ.. האם יכול להיות שנקלט הריון ומה שקרה היתה הפלה ולא מחזור (היה חזק עם כאבי גב ןבטן חזקים).

28/05/2007 | 16:05 | מאת: ד"ר אריה שחר

שלום מועד בדימום הויסתי לאחר ביוץ נע בין 12-16 יום, השכיח הוא 14 יום אולם קיים טווח תקין במקרה של הפלה - מתאפיין באיחור בוסת ולא בהקדמתו בהצלחה בהמשך

28/05/2007 | 22:22 | מאת: sam

תודה רבה!

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה