שמירה לאחר מי שפיר

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

26/05/2007 | 09:24 | מאת: אסתי

שלום , עברתי ביום שישי בדיקת מי שפיר ואני חוזרת ביום שני לעבודה , האם אפשר לחזור במיידית לסדר יום רגיל? אני עובדת בגן ילדים כך שאני מרבה להתכופף ולא נחה. האם נכונה העובדה שהשבוע הראשון או החודש הראשון הם קריטייים וצריך להזהר או שיומיים מספיקים לחזור לשיגרה? תודה

אסתי שלום אם מהלך הדיקור ואחריו תקינים - ללא כאבים או לחצים, ללא דימום וכד, הרי שיומיים מספיקים למנוחה,אם את חשה צורך ליותר עקב לחצים או כאבים אזי בהתיעצות עם הרופא שלך תמשיכי את המנוחה. הטענה של השבועיים או החודש הקריטי אינם קשורים למנוחה או לא .

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה