רוצה לעדכן

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

25/05/2007 | 10:22 | מאת: לימור

בוקר טוב, שאלתי מס' פעמים לגבי בדיקות בטא ושתן שליליות ותמיד עודדתם אותי ואכן צדקתם! היום כ12 יום מהביוץ המשוער 14.5 בדיקת שתן חיובית !!!!! אך הפס בהיר מאד מאד מפס הביקורת. האם יש מצב להריון ת ק י ן כשבוודאי ערך ההורמון מאד נמוך ליום 12 מהביוץ? שואלת מכיוון שלפני חודשיים עברתי הריון כימי בטא 27 שירדה...

שלום לימור כל עוד לא הוכח אחרת יש חהתיחס להריון נתקין ואכן בשלב כה מוקדם יתכן פס דהוי בבדיקת השתן, לדעתי את חייבת להיות סובלנית ולבצע בדיקת דם לבתא יום יומיים באיחור המחזור

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה