יחסי מין, אלכוהול, בזמן הריון.

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

09/04/2007 | 18:18 | מאת: שירה

שלום רב, הנני בהריון שבוע 6, ברצוני לשאול לגבי יחסי מין נמרצים בשלב זה של ההריון האם אין בעיה הקשורה בד"כ בעליה גבוהה מידי של חום הגוף או נזק מכני לעובר. כמו כן רציתי לשאול לגבי שתיית אלכוהול במינון של פעם בשבוע (כוסית) האם זה בסדר או שעלי להוריד את האלכוהול לחלוטין. תודה על תשובתכם, שירה.

09/04/2007 | 21:50 | מאת: ד"ר אסנת ולפיש

שלום שירה, מזל טוב. אין בעיה עם קיום יחסי מין לכל אורך ההריון כל זמן שמדובר בהריון תקין וללא דימום רצוי להמנע מאלכוהול לכל אורך ההריון בשל הקשר שנמצא למומים בעובר. אין מידע מספיק מדוייק באשר לכמות המותרת והנחשבת בטוחה ועל כן עדיף להמנע לחלוטין. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה