סקירת מערכות דחוףףףף

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

28/10/2016 | 08:56 | מאת: מימי

אני בת 41 הריון שלישי שבוע 25 עשיתי ס.מערכות מאוחרת נאמר לי שהעצמות של העובר לא תואמות גיל הריון והפנו אותי למעקב צמיחה בעוד 3 שבועות ...מה זה אומר מבחינת ההריון ? אציין שעשיתי בדיקות מי שפיר והכל ממצאים תקינים

01/11/2016 | 15:35 | מאת: ד"ר אילון לחמן

עצמות ארוכות קצרות בסקירה מעלות חשד לסוגים שונים של גמדות. הבדיקה החוזרת בהפרש של 2-3 שבועות מאפשרת לראות אם העצמות גדלו וקצרות לעומת בדיקה קודמת , להעריך שוב עד כמה העצמות הארוכות קצרות ומאפשרת בדיקת פרמטרים נוספים בעובר. כדאי בהחלט להמשיך בירור ומעקב .

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה